Soundful Ondernemen

folder-normal-128

Home Online Trainingen

Wij helpen je via de Online Trainingen om het beste uit jezelf te halen. Profiteer van de expertise van anderen. Administratie, boekhouding, klantenservice, timemanaging, etc. Hoe doe je dat? Mocht je interesse hebben in extra training of voorlichting, laat het ons weten. Stuur een e-mail naar trainingen@soundfulness.com

training-bedrijf-administratie-128

Training Administratie

Een bedrijf voeren kan een lastige een tijdrovende aangelegenheid zijn, wanneer je in het duister tast. Hier vind je trainingen over administratie voeren en alles omtrent de activiteiten op de achtergrond van je bedrijf.

opdrachten-educatie-06-128

Soundful Ondernemen

Onze maatschappij is aan het veranderen en de manier van ondernemen ook. Ontwikkel een uniek persoonlijk leiderschap. Invloedrijke leiders zijn in staat relaties op te bouwen, mensen mee te krijgen en werkelijk een verandering in gang te brengen. Het is dé manier om je doel te bereiken!

mindmap-72

Training Vormgeving

Een bedrijf voeren kan een lastige een tijdrovende aangelegenheid zijn, wanneer je in het duister tast. Hier vind je trainingen over vormgeving van folders, je huisstijl, website en andere zaken.

vcard-128

Training Marketing en communicatie

Een bedrijf voeren kan een lastige een tijdrovende aangelegenheid zijn, wanneer je in het duister tast. Hier vind je trainingen over alles omtrent marketing en communicatie.

question-128

Q & A Forum

Heb je een vraag? Zoek je iets? Wil je ergens duidelijkheid over krijgen of de mening van anderen horen? Dan is dit de aangewezen plaats! Q & A forum is een online vraagbaak voor alle leden en over elk onderwerp. Heb je extra informatie nodig, laat het ons weten via helpdesk@soundfulness.com